This was a small garden that the client wanted completely redesigned. 

    The brief was for a good sized seating area, to be functional for grandchildren, a play area with swings, and easy maintenance.

The garden before the work began

During construction

                        

The finished project

  A decking area was laid for seating and entertaining, and the circular lawn had a path running round.  The whole garden was child friendly.

   Sleepers were used for the raised borders, and sleepers cut into sections were used to edge the path and border. The area at the back, left-hand corner of the garden was used for the swings. 

 A new fence was put down the left-hand side and the shed was screened with trellis, with a border in front.  The plants in the border will grow and eventually hide the shed from view.